PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نصب درویندوز8



iranpg
05-15-2014, 06:00 PM
به نام خداوباسلام
چگونه می توان نرم افزارمیم رادرویندوز8نصب کرد.

SSE
05-17-2014, 04:07 AM
سلام
باید نسخه های جدیدتر را روی 8 نصب کنید در این خصوص از 88997747 آقای ابراهیمی هم مشورت بگیرید چون درون DVD های خریداری شده نسخ پائین تر است و نیاز به فولدرهای SQLExprss32 ویا SQLExpress64 است که همراه نسخ جدید ارائه می شود

iranpg
05-20-2014, 06:32 AM
سلام
باید نسخه های جدیدتر را روی 8 نصب کنید در این خصوص از 88997747 آقای ابراهیمی هم مشورت بگیرید چون درون DVD های خریداری شده نسخ پائین تر است و نیاز به فولدرهای SQLExprss32 ویا SQLExpress64 است که همراه نسخ جدید ارائه می شود
با سلام وخسته نباشید
می شودلینک دانلودراقراردهید چون راه من دوراست.
متشکرم

SSE
05-21-2014, 04:03 AM
سلام
لطفا با تلفن 021-88994474 آقای ابراهیمی (واحد پشتیبانی) تماس بگیرید و از ایشان بخواهید برای شما ایمیل کنند

iranpg
05-26-2014, 02:24 PM
سلام
نرم افزارمیم نصب می شودولی اجرانمی شود
http://www.xum.ir/images/2014/05/26/UntitledXaOS2.png

SSE
05-31-2014, 04:27 AM
سلام
به این لینک نگاه کنید :
http://forum.mimsoft.ir/showthread.php?93-مشکل-در-نصب-دوباره

iranpg
06-01-2014, 01:42 PM
سلام
به این لینک نگاه کنید :
http://forum.mimsoft.ir/showthread.php?93-مشکل-در-نصب-دوباره
متشکرازپاسختان ولی به گفته شماعمل کردم وتمام اس کیو ال سرورهاراپاک کردم اینباراین ارر امی دهد
http://www.xum.ir/images/2014/06/01/Untitled1SRbv.gif
مشکل ازکجاست؟

SSE
06-02-2014, 04:21 AM
سلام
آیا مقدور است یک عکس از صفحه Programs's File قرار دهید
با تشکر

iranpg
06-02-2014, 01:02 PM
سلام
آیا مقدور است یک عکس از صفحه Programs's File قرار دهید
با تشکر
سلام منظورتان این عکس است
http://www.xum.ir/images/2014/06/02/Untitled1.gif

SSE
06-03-2014, 11:57 AM
سلام
منظور در کنترل پانل بخش نرم افزارهای نصب شده است

iranpg
06-05-2014, 06:11 AM
سلام
منظور در کنترل پانل بخش نرم افزارهای نصب شده است
http://www.xum.ir/images/2014/06/05/Untitled.gif

SSE
06-07-2014, 06:41 AM
سلام
ایمیل بدهید نسخه 50.7.0 را برای شما ارسال کنم که با این مشکل بصورت داخلی مقابله میکند