PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ورود به برنامه



arash
11-03-2014, 05:51 AM
سلام خسته نباشید من برنامه نصب کردم و بعد که میخوام وارد برنامه بشم یک ایکن باز میشه که نوشته برنامه در حال برگذاری است بعد یک ایکن دیگه میاد که نوشته asr100.لطفا راهنمایی کنید

SSE
11-07-2014, 07:07 AM
سلام
نسخه ای که نصب شد چند بود ؟

utab
12-13-2014, 03:11 PM
با سلام
بنده نسخه پایه را نصب کردم و این مشکل را دارم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

SSE
12-14-2014, 04:46 AM
سلام
منظورم شماره نسخه است مثلا 50.1.0

morteza
12-14-2014, 03:17 PM
سلام
من هم همین مشکل رو دارم. زمانی که برنامه رو اجرا میکنم, برنامه باز نمیشه و فقط یه پیام میده که داخلش نوشته: ASR100
نسخه برنامه: پایه
سطح برنامه: 1 (level 1)
سیستم عامل: win 8.1 32bit
اگه اطلاعات بیشتری از برنامه لازم دارید (مثل شماره نسخه) لطفا راهنمایی کنید از کجا باید به شما اون اطلاعاتو بدم
ممنون

SSE
12-14-2014, 03:27 PM
سلام
پیام ASR101 نشان دهنده این است که برنامه در مسیر نصب شده دسترسی Full ندارد لطفا Permission کامل را برای فولدر برنامه نصب شده فراهم نمائید پیش فرض 8 دسترسی سختگیرانه برای فولدرهای C: هستند برنامه هنوز کامل اجرا نشده بعد از اجرا در پائین صفحه و سمت راست نسخه برنامه مشاهده می شود

bahman.r
12-17-2014, 10:38 AM
با سلام من هم دچار این مشکل شدم ویموز8.1
64بیتی نسخه نرم افزار50.17.0 هستش در پنجره باز شده asr000 رو نشون میده

SSE
12-18-2014, 02:45 PM
سلام
روی فولدر برنامه میم نصب شده قرار بگیرید و دکمه Properties را انتخاب کنید و مطابق شکل ذیل امنیت دستری Full را تعیین کنید :

vahidb369
12-19-2014, 08:15 AM
سلام خسته نباشید
من هم همین مشکل رو دارم. زمانی که برنامه رو اجرا میکنم, برنامه باز نمیشه و فقط یه پیام میده که داخلش نوشته: ASR100
نسخه برنامه: پایه
سیستم عامل: win 8 4bit

SSE
12-19-2014, 02:22 PM
سلام
عملیات را مشابه پست 8 انجام دهید و اگر مشکل حل نشد یک تصویر قرار دهید تا راهنمائیی مناسب انجام شود

سلام خسته نباشید
من هم همین مشکل رو دارم. زمانی که برنامه رو اجرا میکنم, برنامه باز نمیشه و فقط یه پیام میده که داخلش نوشته: ASR100
نسخه برنامه: پایه
سیستم عامل: win 8 4bit

bahman.r
12-19-2014, 09:18 PM
با سلام همه گزینه ها full هستش و اصلا هم نمی تونم تیک ها رم بردارم ضمنا پنجره باز شده ASR100 نیست ASR000 هستش .

SSE
12-20-2014, 01:43 PM
سلام
اگر نمی توانید تیک ها را بردارید نشانه این است که User ورودی شما Admin نیست لطفا با Admin به وینوز Login کنید اگر عکس از صفحه قرار دهید شاید بتوانم بهتر کمک کنم

bahman.r
12-21-2014, 07:54 AM
با سلام همه گزینه ها full هستش و اصلا هم نمی تونم تیک ها رم بردارم ضمنا پنجره باز شده ASR100 نیست ASR000 هستش .

علیرضا
12-21-2014, 01:25 PM
سلام
من صبح که داشتم با این برنامه کار میکردم اما عصر پیام زیر را میدهد که وقتی ادامه را میزنم صفحه ی قفل را میارد که دکمه ی تایید قابل زدن نیست
database`tick`already exists

علیرضا
12-21-2014, 01:26 PM
اینم جیمیل منه alirezakaviri96@gmail.com

SSE
12-22-2014, 01:25 PM
با سلام
پاسخ شما از طریق ایمیل اعلام شد

zahra
01-02-2015, 10:21 AM
سلام خسته نباشید
من مشکل ورود به برنامه رو دارم
نسخه برنامه:پایه
سیستم عامل 8.1 و 64bit
بعد پر کردن فرم و گرفتن کد فعال سازی، تایید رو که میزنم مینویسه "برنامه در حال اجرای مجدد لطفا صبر کنید" بعد دیگه چیزی نمیاد.
version:50.13.3

SSE
01-02-2015, 03:43 PM
سلام
نسخه 50.17.0 را از بخش ارتقاء نسخه بردارید و سپس خطای ارائه شده را ارائه نمائید

zahra
01-04-2015, 08:31 PM
نسخه 50.18.0 بودش که بعد دانلود و بارگزاری ، شماره مجوز ارتقا میخواد.

SSE
01-05-2015, 04:34 AM
سلام
برای شماره ارتقاء فقط کلید enter را بزنید تا عبور کند

meysam
02-04-2015, 09:15 PM
منم همین مشکلو دارم میاد درحال بارگذاری اما پیامی نمیاد ویندوزمم8.1 است کاری ام که گفتتید انجام دادم اما نشد راهنمایی کنید

mehdimoeini
01-07-2016, 08:07 AM
سلام بنده هم این مشکل رو در ویندوز ۸.۱ نسخه ۳۲ بیتی دارم پرمیشن ها رو اصلاح کردم و از نسخه پایه منتشر شده در سال ۱۳۸۹ استفاده می کنم و البته اس کیو ال رو بطور دستی مجبور شدم نصب کنم. در خواست راهنمایی اظطراری دارم

Responsive
04-10-2016, 06:48 AM
سلام بنده هم این مشکل رو در ویندوز ۸.۱ نسخه ۳۲ بیتی دارم پرمیشن ها رو اصلاح کردم و از نسخه پایه منتشر شده در سال ۱۳۸۹ استفاده می کنم و البته اس کیو ال رو بطور دستی مجبور شدم نصب کنم. در خواست راهنمایی اظطراری دارم

سلام
از روی سایت آپدیت جدید را دانلود کنید مشکل برطرف می شود