PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل sql server



bahman.r
12-11-2014, 05:58 AM
با سلام ویندوز8 نصب کردم نرم افزار رو باز میکنم این پیغام ضاهر میشود
a network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to sql server. the server. was nat found or was not accessible. verify that the instance name is corrct and that sql server is configured

SSE
12-13-2014, 02:06 PM
سلام
1- نسخه برنامه شما چند است ؟
2- ویندوز شما ایت 64 بیتی است ؟

bahman.r
12-16-2014, 08:41 AM
با سلام نسخه پایه و ویندوز64بیتی8.1

SSE
12-17-2014, 04:05 AM
سلام
منطورم نسخه شما در برنامه 50.13.0 کمتر است یا بیشتر چون فرقی وجود دارد (در فولدر برنامه شاخه های MSDE2000 و SQLExpress32 و SQLExpress64 فرق دارد)

bahman.r
12-17-2014, 04:43 AM
سلام اگر منظورتون خود پک خریداری است بله از 50.13.0 کمتر است 47 شاید هم کمتر میباشد چون 4 سالی هستش از نرم افزار استفاده میکنم با ویندوز 7 هیچ مشکلی نداشت وگر نه ابدیت 50.17.0 رو هم نصب کردم
در فولدر برنامه شاخه های msde2000 وجود دارد

bahman.r
12-17-2014, 10:57 AM
سلام بعد کش و قوصهای فراوان موفق شدم اروور اس کیو ال رو از بین ببرم ولی این بار دچار این مشکل شدم
بعد از بارگذاری یه پنجره باز میشه .در پنجره باز شده asr000 رو نشون میده

SSE
12-18-2014, 02:48 PM
سلام
پاسخ مشابه را در این لینک ارائه کردم :
http://forum.mimsoft.ir/showthread.php?130-مشکل-در-ورود-به-برنامه

bahman.r
12-19-2014, 09:17 PM
با سلام همه گزینه ها full هستش و اصلا هم نمی تونم تیک ها رم بردارم ضمنا پنجره باز شده ASR100 نیست ASR000 هستش .

bahman.r
12-21-2014, 08:39 AM
C:\Users\ROSHNAS pc\Desktop\Photo0050.jpg

SSE
12-22-2014, 01:27 PM
سلام
لطفا محتوای تصویر را قرار دهید

bahman.r
12-22-2014, 07:50 PM
ببخشید چطوری؟

SSE
12-24-2014, 08:42 AM
سلام
در بخش "تنظیمات اضافی" می توانید یک عکس به پیوست اضافه کنید

bahman.r
12-25-2014, 10:47 AM
اینم عکس.ظمنا در محل نصب برنامه Tick رو باز میکنم یه پیام میاد که نوشته باید سرویس پک شماره 128 نصب کنید این پیام به مشکل من ربطی داره یا نه ممنون

SSE
12-27-2014, 04:50 AM
سلام
براساس تصویر شما دارید به mim.exe دسترسی full میدهید اینکار رابرای فولدر mim باید انجام دهید

bahman.r
12-31-2014, 05:58 PM
برای فولدر میم هم این کار رو انجام دادم باز هیچ فرقی نکرد

SSE
01-02-2015, 03:49 PM
سلام
می توانید عکسی را که برای فولدر انجام داده اید قرار دهید چون 8 نسبت به دسترسی خیلی سخت گیرانه عمل می کند

bahman.r
01-02-2015, 08:32 PM
بفرمایید اینم عکس

bahman.r
01-02-2015, 09:00 PM
همه جوره امتحان کردم .یکی یکی تیک ها رو برداشتم .باز در حالت عادی و طبق عکسی که قبلا برام گذاشتید انجام دادم مشکل همان مشکل استasr000

SSE
01-03-2015, 04:31 AM
سلام
asr000 یعنی هیچگونه دسترسی به فولدر وجود ندارد درضمن لطفا uac را نیز غیر فعال کنید

bahman.r
01-03-2015, 10:05 AM
ببخشید uacکجاست و چگونه غیر فعال کنم

SSE
01-03-2015, 07:19 PM
سلام
در کنترل پانل بخش کاربران مثل شکل پیوست :

bahman.r
01-04-2015, 07:20 PM
سلام الان مشکل عوض شد یه پیام دیگه میاد login failed for user roshnas pc\roshnas

SSE
01-05-2015, 04:31 AM
سلام
حالا خوب شد این پیام SQLServer است که با لاگین دیگری نصب شده و user اعلام شده را ندارد لطفا در کنترل پانل بخش نرم افزارهای نصب شده SQLServer را uninstall کنید بعد میم را مجدد اجرا کنید تا SQLServer جدید نصب شود

bahman.r
01-08-2015, 09:19 PM
سلام این بار asr100 اومد این بار چکار کنم

SSE
01-09-2015, 04:08 PM
سلام
نمی دونم چه نسخه ای است بنابراین یک ایمیل به غیراز gmail اعلام کنید تا 50.19.1 را برای شما ارسال کنم تا نسخه های ما یکی شود بعد ببینیم چطوری می شود

bahman.r
01-09-2015, 05:28 PM
با سلام
roshnas.bahman@yahoo.com

bahman.r
01-09-2015, 05:54 PM
با سلام roshnas.bahman@yahoo.com

SSE
01-10-2015, 04:59 AM
سلام
ایمیل شد

bahman.r
01-10-2015, 07:56 PM
سلام دریافت شد
اس کیو ال و نرم افزار میم رو حذف ودوباره با اپدیت جدید نصب کردم برای اولین بار وارد شد و کد فعال سازی دریافتی از سایت رو وارد کردم تایید رو زدم تا برنامه دوباره شروع بشه ولی نشد دوباره که برنامه رو باز کردم همون asr100رو اورد سطح دسترسی کاربران رو به فول تغیر دادم باز فرقی نکرد

SSE
01-11-2015, 04:16 AM
سلام
منظورتان اینست که فقط اولین بار وارد برنامه شد و بار دوم وارد نشد ؟

bahman.r
01-14-2015, 04:04 PM
بله از اون موقع دیگه پیامasr100 رو نشون میده

bahman.r
01-14-2015, 04:07 PM
یه سوال دیگه بخوام اسم فروشگامو تغیر بدم چکار کنم

SSE
01-17-2015, 04:10 AM
سلام
سئوال اول : فکر کنم برای رفع مشکل اول باید حضوری به آقای ابراهیمی مراجعه نمائید (دفتر شرکت)
سئوال دوم : موضوع را تلفنی با 88994474 هماهنگ نمائید اگر تغییر نام اساسی نباشد مقدور است

bahman.r
01-17-2015, 09:35 AM
جناب بنده استان کردستان هستم .پس با این دلیل قید نرم افزار رو باید زد ممنون

SSE
01-18-2015, 08:52 AM
سلام
یک تست روی نسخه سون 32 بیتی انجام دهید چون سطوح دسترسی سون خیلی آسانتر است