PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در فعال سازی



ryan_system
12-28-2014, 05:46 PM
سلام
بنده برای کد فعال سازی اقدام کردم کد برای ویندوز 32 بیتی رو نداد چکار کنم؟

SSE
12-29-2014, 04:20 AM
سلام
از نسخه 50.17.0 لایسنس 64 میتواند بجای لایسنس 32 بیتی هم مورد استفاده قرار گیرد پیشنهاد ما همین است و فقط از یک لایسنس استفاده کنید اینطوری برای استفاده برنامه روی چند pc و 32 و 64 و سون و ایت و .... راحتتر خواهید بود نسخه های قبلی این ویژه گی را ندارند

intimatercsp
01-18-2015, 06:32 PM
سلامو من الان 3 روز برنامه رو گرفتم هی میگید سرورو داریم عوض می کنیم! من نمیتونم فعالش کنم! باور کنید کارو زندگی داریم ما هم مثل جنابعالی. اگه قرار نیست از اول کار کنه پول ما رو پس بدید بریم یه چیز دیگه بخریم خوب! 3 روزه جنسهای جدیدم منتظر سرور شماست تو انبار که وارد برنامه شه!!

SSE
01-19-2015, 06:51 PM
سلام
ایمیل اعلام کنید تا از طریق ایمیل برای شما لایسنس اعلام کنم (البته با رعایت اصول امنیتی لازم)

intimatercsp
01-19-2015, 09:57 PM
سلام
ایمیل اعلام کنید تا از طریق ایمیل برای شما لایسنس اعلام کنم (البته با رعایت اصول امنیتی لازم)

سلام.منظورتونو از رعایت اصول امنیتی لازم نفهمیدم. اما مشخصاتی که تو فرم هست رو واستون پیام می دم. مرسی

SSE
01-20-2015, 04:09 AM
سلام
ممنون خودتان در پیام خصوصی اطلاعات لازم را ارائه کردید فقط با توجه با ارائه رمز و نام دقیق شرکت این نام بعدا" قابل تغییر نیست

intimatercsp
01-20-2015, 09:48 AM
سلام
ممنون خودتان در پیام خصوصی اطلاعات لازم را ارائه کردید فقط با توجه با ارائه رمز و نام دقیق شرکت این نام بعدا" قابل تغییر نیست

سلام. بله متوجه هستم اینو، ممنون

intimatercsp
01-20-2015, 08:52 PM
من منتظر ایمیل شما هستم هنوز

SSE
01-21-2015, 06:27 PM
سلام
ایمیل شد

intimatercsp
01-21-2015, 09:41 PM
سلام
ایمیل شد

مرسی ممنونم :)

SSE
01-24-2015, 04:29 AM
با سلام
موفق باشید