PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم وجود حساب اوليه مشتريان



arghish
10-11-2011, 05:29 PM
من نرم افزار را امروز خريدم. ولي نميدونم ليست اوليه حساب مشتري را چگونه وارد كنم.
من مشترياني دارم كه بدهكاراند و حساب اوليه دارند. تو اين نرم افزار چگونه اين كار صورت مي گيرد؟ همه نرم افزارها اين ساده ترين مورد را دارند.
من نتونستم حساب اوليه مشتري را وارد كنم. چطور در اين نرم افزار امكان پذير است؟

SSE
10-12-2011, 04:03 AM
سلام
در بخش نقل و انتقال و جوه این عملیات قرار دارد مطابق شکل پیوست عمل کنید :

arghish
10-12-2011, 05:26 AM
سلام. ممنون از راهنمایی و پشتیبانی خوبتان.
در ضمن چند تا سوال دیگه داشتم. و آن اینکه آخرین قیمت خرید کالا را چطور میتوانم مشاهده کنم.؟
در ضمن چطور میتوانم سال مالی تعریف کنم. نرم افزار سال مالی را 1389 تشخیص داده و در پایین صفحه سال مالی را 1389 نشان میدهد. حال آنکه تاریخ فاکتورهای صادره درست است. تاریخ سیستم هم درست است.

SSE
10-15-2011, 03:48 AM
سلام
نمی دونم از چه Build ایی استفاده میکنید ولی اگر روی نام کالا در ردیفهای فاکتور کلیک دوبل کنیداطلاعات خرید و فروش را برای همان مشتری کنونی مطابق شکل پیوست مشاهده می کنید. در خصوص سال مالی از نسخه بعد از پایه شما امکان سال مالی را خواهید داشت که در منوی تنظیمات قابل مشاهده خواهد بود

arghish
10-15-2011, 07:05 AM
سلام.
تا آنجا که من دیدم تو نرم افزارها .. همه نرم افزارها چه پایه یا پیشرفته تعریف سال مالی دارند. نرم افزار که نتونه سال مالی مشخص کنه نرم افزار حسابداری نیست. تو نسخه ای که من خریدم سال مالی در پایین منو نرم افزار 1389 است. نسخه پایه است. من نمیتونم سال مالی تعریف کنم. وقتی من نتونم سال مالی خود را تعریف کنم چرا باید از این نرم افزار استفاده کنم؟ اصولا فکر کنم تولید نرم افزار با این شرایط کار منطقی نیست. نرم افزار پایه سال مالی نداره یا باید نسخه بلاتر بخری یا از خیرش بگذری. اصولا نشر نرم افزار با این شرایط چه توجیه منطقی دارد.؟؟ با این اوضاع استفاده از این نرم افزار غیر معقولانه خواهد بود.

SSE
10-16-2011, 03:54 AM
سلام
سال مالی برای کسانی که میخواهند تنها عملیات خرید و فروش را انجام دهند و هیچ نیازی به عملیات حسابداری مثل دفتر روزنامه / کل / معین / .... ندارند اصلا ضرورت نیست بنابراین سال مالی برای تجارتهای بالاتر از متوسط میتواند مفید باشد از طرفی کلیه نرم افزارهائی که از همان ابتدای کار سال مالی را در اختیار قرار میدهند از قیمتهای چندین برابر شروع می شوند نسخه بعد از پایه که حدود 50 هزار تومان به بالاست از همان ابتدا قابلیت سال مالی فعال است اگر مقایسه ای در بازار انجام شود موضوع شفاف تر خواهد شد
با تشکر از نظرات شما

arghish
10-17-2011, 07:23 AM
سلام
مرسی از توضیحاتتان. دو روزه كه دارم باهاش كار ميكنم و يواش يواش بهش عادت ميكنم.
در ضمن چطور ميتوان در فاكتور فروش مبلغ پرداختي مشتري در فاكتور چاپي نشان داده شود. مثلا يك كتاب فروختيم به مبلغ 10000 تومن .. وجه پرداختي 3000 تومن و مابقي نسيه.. امكان دارد اين مبلغ پرداختي در فاكتور نشان داده شود؟

در ضمن نسخه جدید را آپدیت کردم. حالا هر فاکتور خرید یا فروشی صادر میکنم به محض فشار دادن گزینه تایید خطای پیوستی ظاهر میشود و من مجبورم از نرم افزار خارج شوم. چطور این خطا را برطرف کنم؟
--------------------------
مجبور شدم دوباره نصب كنم و از آپديت 32 استفاده كنم. اين آپديت به راحتي كار ميكند.

SSE
10-19-2011, 03:58 AM
سلام
در ویندوز 7 شما UniqCode های فارسی نصب نیست لطفا مطابق اشکال پیوست در Control Panel --> Region and Language تنظیمات را انجام دهید در میم از Build شماره 36 به بالا نمایش اعداد فارسی بصورت BuiltIn قرار داده شده است

arghish
10-19-2011, 04:55 PM
سلام.
يك مورد ديگه هم هست كه اگر اصلاح شود كار با نرم افزار راحت تر خواهد بود. و اون اينكه وقتي فاكتوري ثبت ميشود يك فاكتور ديگه اتوماتيك باز ميشود. كلا اين مورد در همه جا هست. يك اطلاعاتي وارد ميكني به محض تاييد يكي ديگه باز ميشود. اگر اين مورد اصلاح شود. بهتر خواهد بود.هر چند اين مورد در ثبت اطلاعات اوليه از قبيل ثبت نام مشتري و كالا قابل توجه است اما در بقيه موارد بسيار آزار دهنده ميباشد. خصوصا در ثبت فاكتورها آدمو به اشتباه مياندازد كه آيا فاكتور ثبت شده يا نه...
ممنون از زحماتتان

SSE
10-22-2011, 04:00 AM
با سلام
با تشکر از شما نقطه نظرات شما منعکس خواهد شد