PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ثبت فاکتورها



ABC
10-25-2011, 03:01 PM
سلام


زمانی که میخوام فاکتور رو ثبت کنم بهم خطا میده

نسخه 39 رو هم نصب کردم باز هم همینطوره

ضمنا از زمانی که 39 رو نصب کردم متون پایین صفحه برعکس شده که در تصویر مشخص کردم


تصویر رو پیوست کردم

SSE
10-26-2011, 04:10 AM
سلام
مطابق شکلهای پست 8 در لینک ذیل عمل کنید :
http://forum.mimsoft.ir/showthread.php?15-عدم-وجود-حساب-اوليه-مشتريان
در پست توضیح دادم که موضوع عدم نصب UniCode در ویندوز 7 شما می باشد

ABC
10-26-2011, 08:42 AM
ممنونم از راهنماییتون.


تمامی مواردی که فرموده بودید را انجام دادم ولی باز هم همین مشکل را دارم.

ABC
10-26-2011, 08:45 AM
خطایی که میگیرم این هستش:


See the end of this message for details on invoking
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

************** Exception Text **************
System.ArgumentOutOfRangeException: Year, Month, and Day parameters describe an un-representable DateTime.
at System.DateTime.DateToTicks(Int32 year, Int32 month, Int32 day)
at System.DateTime..ctor(Int32 year, Int32 month, Int32 day, Int32 hour, Int32 minute, Int32 second)
at SoheilStar.DataBase.PersianDate(String ConnectionString, DataBaseType DataBaseType)
at SoheilStar.DataBase.PersianDate(String ConnectionString)
at SoheilStar.DataBase.PersianDate()
at ..()
at SoheilStar.CoreFormDataEntry.Save()
at (Object )
at ..(Object , EventArgs )
at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventAr gs mevent)
at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.W ndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


************** Loaded Assemblies **************
mscorlib
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.5448 (Win7SP1GDR.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework64/v2.0.50727/mscorlib.dll
----------------------------------------
Tick
Assembly Version: 1.0.0.0
Win32 Version: 1.0.0.0
CodeBase: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/MIM/mim.exe
----------------------------------------
System.Windows.Forms
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.5446 (Win7SP1GDR.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
----------------------------------------
System
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.5447 (Win7SP1GDR.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
System.Drawing
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.5420 (Win7SP1.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
----------------------------------------
SoheilStarEngine
Assembly Version: 1.0.0.0
Win32 Version: 1.0.0.0
CodeBase: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/MIM/SoheilStarEngine.DLL
----------------------------------------
System.Data
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.5420 (Win7SP1.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_64/System.Data/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Data.dll
----------------------------------------
System.Xml
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.5420 (Win7SP1.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
----------------------------------------
AxInterop.WMPLib
Assembly Version: 1.0.0.0
Win32 Version: 1.0.0.0
CodeBase: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/MIM/AxInterop.WMPLib.DLL
----------------------------------------
ActiveReports.Viewer3
Assembly Version: 5.2.835.2
Win32 Version: 5.2.0835.2
CodeBase: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/MIM/ActiveReports.Viewer3.DLL
----------------------------------------
System.ServiceProcess
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.5420 (Win7SP1.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.ServiceProcess/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.ServiceProcess.dll
----------------------------------------
ActiveReports3
Assembly Version: 5.2.835.2
Win32 Version: 5.2.0835.2
CodeBase: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/MIM/ActiveReports3.DLL
----------------------------------------
System.Core
Assembly Version: 3.5.0.0
Win32 Version: 3.5.30729.5420 built by: Win7SP1
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Core/3.5.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll
----------------------------------------
ActiveReports.Chart
Assembly Version: 5.2.835.2
Win32 Version: 5.2.0835.2
CodeBase: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/MIM/ActiveReports.Chart.DLL
----------------------------------------
System.Design
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.5420 (Win7SP1.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Design/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Design.dll
----------------------------------------
System.Management
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.5420 (Win7SP1.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Management/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Management.dll
----------------------------------------
{8e12df18-ad0f-476c-a6f1-ce25c64a1c42}
Assembly Version: 0.0.0.0
Win32 Version: 1.0.0.0
CodeBase: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/MIM/mim.exe
----------------------------------------
System.Configuration
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.5420 (Win7SP1.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
----------------------------------------
System.Transactions
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_64/System.Transactions/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Transactions.dll
----------------------------------------
System.EnterpriseServices
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.5420 (Win7SP1.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_64/System.EnterpriseServices/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.EnterpriseServices.dll
----------------------------------------

************** JIT Debugging **************
To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
application or computer (machine.config) must have the
jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
The application must also be compiled with debugging
enabled.

For example:

<configuration>
<system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>

When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
will be sent to the JIT debugger registered on the computer
rather than be handled by this dialog box.

SSE
10-29-2011, 05:29 AM
سلام
برای راهنمائی در خصوص فعال بودن فارسی لطفا با تلفن 02188994474 آقای ابراهیمی تماس حاصل کنید (بخش پشتیبانی فنی شرکت)

ABC
10-30-2011, 06:19 AM
ضمن تشکر از شما، منتظر آپدیت جدید هستیم که این مشکل رو رفع بکنه


با توجه به اینکه الان حدود 10 روزه که این مشکل رو ما داریم لطفا آپدیت رو سریعتر قرار بدید که ما حسابهامون داره به مشکل بر میخوره و با توجه به اینکه من تازه شروع به وارد کردن حسابها در برنامه میم کردم اگر همینطور پیش بره مجبوریم برنامه حسابداریمون رو تغییر بدیم.

ممنونم

arghish
11-01-2011, 04:15 AM
سلام
مطابق شکلهای پست 8 در لینک ذیل عمل کنید :
http://forum.mimsoft.ir/showthread.php?15-عدم-وجود-حساب-اوليه-مشتريان
در پست توضیح دادم که موضوع عدم نصب UniCode در ویندوز 7 شما می باشد
تو ويندوز 7 نسخه 64 بيتي باز همون ايراد وجود دارد و رفع نميشود. حتي اگر اون تنظيمات را اعمال كنيد.

ABC
11-02-2011, 11:59 AM
سلام


متاسفانه ظاهرا کسی پاسخگو نیست!

به خدا پشتیبانی به این معنا نیست !

arghish
11-03-2011, 12:07 PM
سلام


متاسفانه ظاهرا کسی پاسخگو نیست!

به خدا پشتیبانی به این معنا نیست !
ظاهرا برنامه نويس اين نرم افزار خودش مجبوره پشتيباني هم بكنه و كسي را در اطرفش نداره كه پشتيباني بكنه...
اين نرم افزار گذشته از راحتي ايرادهاي جزئي زيادي داره كه مدتي طول ميكشه همه آنها رفع بشود. تا اون موقع هم جز صبر و عقب افتادن كارها چاره ديگري نيست.

SSE
11-05-2011, 03:57 AM
سلام
لطفا با پیام خصوص ایمیل تان را ارسال کنید تا نسخه 40.1 را برای شما ارسال کنم و نتیجه را به اینجانب اعلام نمائید (روی 7 با 64 بیتی ما مشکلی ندیدم)
با تشکر

ABC
11-05-2011, 01:48 PM
سلام


من فایل را گرفتم و نصب کردم مشکل فاکتورها رفع شد.

فقط چند تا باگ وجود داره به نظرم:

1- در قسمت گزارش گردش کالا نام انبار رو هرچی که انتخاب کنم باز هم در بخش کد کالا که لیست محصولات رو میبینم تمامی کالاهای موجود رو میاره نه فقط همون انبار رو
2- در بخش خرید و فروش > اسناد انبار داری > موجودی اول دوره که میرم، در بالا میشه انبار رو انتخاب کرد اما محصولات رو صحیح نشون نمیده . من الان یک سری محصولات رو در انبار شماره یک گذاشتم یک سری رو درانبار شماره دو ولی زمانی که میرم داخل این بخش با اینکه داخل combo box انبار شماره یک هستش اما تمامی محصولات رو نشون میده وقتی هم تغییر میدم و انبار شماره دو رو میزنم هیچ محصولی نشون نمیده
3- زمانی که فاکتور فروش میزنم در بخش ریز مالی > کارت الکترونیکی تاریخ رو هرچی انتخاب میکنم زمانی که ذخیره میکنم و میام دوباره میبینم فاکتور رو تاریخ همون روز رو نشون میده انگار که تاریخ اصلا ثبت نمیشه



یک پیشنهادی هم که دارم اینه که در بخش گزارش گیری از انبار این امکان رو بذارید که از موجودی تمامی کالاهای داخل انبار بشه گزارش گرفت... من الان میخوام یک لیست کامل از کالاهای داخل انبارم با تعداد اونها داشته باشم .. اما این امکان رو ندارم

با تشکر

SSE
11-06-2011, 04:34 AM
سلام
نسخه 40.1 را برای اینکه مشکل شما مرتفع شود ارسال شد (فعلا مجوز انتشار نداشتیم) و موارد 1 تا 3 شما بررسی و موضوع در همین تاپیک ارائه خواهد شد
با تشکر ازپیشنهادات شما

SSE
11-08-2011, 04:16 AM
سلام
بندهای 1 و2 کاملا بررسی شد و اشکال اعلام شده اصلا مشاهده نشد لذا اگر شکلی از این بندها ارسال کنید که مشاهده شود خیلی خوب است
بند 3 گفته شما صحیح است و درنسخه 41.0 برطرف شد که متعاقبا برای شما ارسال خواهد شد
در خصوص پیشنهاد شما برای کل موجودی برای کل انبارها این قابلیت در بالاترین نسخه وجود دارد لطفا به شکل پیوست نگاه کنید:

ABC
11-13-2011, 10:35 AM
تصویر screen1.jpg محصولات انبار یک رو داره نشون میده... که کالاهایی که الان داره نشون میده کل محصولات تمامی انبارهاست.. در screen2.jpg وقتی انبار و تغییر میدم هیچ کالایی نشون نمیده ... در حالی که اون کالاهایی که در screen1.jpg داره نشون میده یک سریشون برای انبار screen2.jpg هستش.

در بخش گزارش که تصویر screen3.jpg هستش زمانی که انبار رو انتخاب میکنم و بعد کالا رو از توی لیست که میخوام انتخاب کنم تمامی کالاها رو میاره نه فقط کالاهای اون انباری که انتخاب شده... اگر قراره در بخش کالاها تمامی کالاها باشه که دیگه نیازی به انتخاب انبار نیست قبلش اگر که انبار انتخاب میشه کالاها هم باید فیلتر بشه که کالاهای همون انبار فقط نمایش داده بشه.

ایراد دیگه ای که دیدم این بود که ما در بخش نقل و انتقالات وجوه مبلغ اولیه صندوق رو وارد کردیم اما در زمان گزارش گیری از صندوق اون مبلغ لحاظ نمیشه و موجودی صندوق به مشکل بر میخوره... مثلا ما 100000 ریال موجودی اولیه صندوق رو تعریف کردیم اما در گزارش گیری تمامی نقل و انتقالاتی که انجام شده رو در گزارش میده و اون مبلغی که داریم اصلا در گزارش نیست.



ممنونم

ABC
11-13-2011, 10:38 AM
در خصوص گزارشات، من احساس میکنم خیلی گزارشات در این برنامه حتی نسخه متوسط ناقص هستش... یک سری گزارشات جزوگزارشات بدیهی برنامه های حسابداری هستش که اونها باید در تمامی سطوح نرم افزار باشه..
به عنوان مثال الان نرم افزارهایی مثل هلو که نسخه های شرکتی و فروشگاهیشون قیمتهای نسبتا در اندازه نرم افزار میم دارن ، قسمت گزارشاتشون خیلی کاملتر هستش..
مثلا همین گزارش از انبار یک چیز کاملا ساده و بدیهی هر نرم افزار فروشگاهی هستش...


ممنونم

SSE
11-21-2011, 03:41 AM
سلام
لطفا در خصوص مشکل تاریخ در 64 بیتی در سون و گزارشات جدید پس از استفاده نسخه 45.0 نتیجه را منعکس نمائید
با تشکر

pouriran
12-25-2011, 11:55 AM
سلام
من هم این مشکل رو داشتم ولی با تغییر calenar type به " تقویم میلادی(محلیشده)" و وارونه کردن ترتیب short date حل شد.

SSE
12-26-2011, 03:04 AM
با سلام
جناب Pouriran خیلی ممنون از همکاری شما در این پست