PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کد فعال سازی



saeed_computer@ymail.com
07-20-2015, 02:51 PM
سلام
من کد فعال سازی رو از سایت میگیرم و تو برنامه وارد میکنم برنامه ریستارت میشه بعد باز منو ها نشون داده نمیشن
چیکار کنم؟؟؟؟؟

AmirHossein
01-21-2016, 12:40 PM
سلام
منم دقیقا مشکل شمارو داشتم ویندوزم سون 64 بیتی بود که به سون 32 بیتی تغییر دادم درست شد
و هنگام فعال سازی نرم افزار رو در حالت پایه و تک کاربره قرار دادم
امیدوارم مشکلتون حل بشه

Responsive
04-10-2016, 06:07 AM
سلام
منم دقیقا مشکل شمارو داشتم ویندوزم سون 64 بیتی بود که به سون 32 بیتی تغییر دادم درست شد
و هنگام فعال سازی نرم افزار رو در حالت پایه و تک کاربره قرار دادم
امیدوارم مشکلتون حل بشه

سلام
ته با ویندوز 64 بیت مشکلی ندارد.
با شماره شرکت و با بخش پشتیبانی تماس بگیرید.
88994474