PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در ثبت فاکتور با نصب بیلد 39



GSoftware
10-26-2011, 10:24 AM
سلام
با ثبت فاکتور پیام خطای پیوستی رو میده همچنین طبق اون اصولی که گفتید منم رفتم البته تنظیمات زبانم همون شکلی بود ولی باز هم اون خطا رو مید.
در ضمن این مشکل با نصب بیلد 39 بوجود میاد.
خواهشا زود راهنمایی کنید ضروریه !!
(راستی تصاویر پیوستی تون خیلی کوچیکه!!)

arghish
10-27-2011, 07:26 AM
سلام
با ثبت فاکتور پیام خطای پیوستی رو میده همچنین طبق اون اصولی که گفتید منم رفتم البته تنظیمات زبانم همون شکلی بود ولی باز هم اون خطا رو مید.
در ضمن این مشکل با نصب بیلد 39 بوجود میاد.
خواهشا زود راهنمایی کنید ضروریه !!
(راستی تصاویر پیوستی تون خیلی کوچیکه!!)


من هم همين ايراد را داشتم. ولي با تنظيماتي در كنترل پانل اين ايراد قابل رفع است.
اما ايرادي كه هنوز رفع نشده اين است كه اگر فاكتور فروش ما 50 تومن باشد و مشتري 100 تومن بدهد و بگويد بقيه اش را بگذار به حساب من.. يعني من بستانكار شوم. اين بستانكاري را برنامه قبول نميكنه. تو نرم افزارهاي حسابداري تازه چنين موردي را ميبينم. نرم افزار اجازه نميدهد مشتريت بستانكار شود. ( خوش به حالمان!!!)

SSE
10-29-2011, 06:45 AM
من هم همين ايراد را داشتم. ولي با تنظيماتي در كنترل پانل اين ايراد قابل رفع است.
اما ايرادي كه هنوز رفع نشده اين است كه اگر فاكتور فروش ما 50 تومن باشد و مشتري 100 تومن بدهد و بگويد بقيه اش را بگذار به حساب من.. يعني من بستانكار شوم. اين بستانكاري را برنامه قبول نميكنه. تو نرم افزارهاي حسابداري تازه چنين موردي را ميبينم. نرم افزار اجازه نميدهد مشتريت بستانكار شود. ( خوش به حالمان!!!)

سلام
با تشکر از راهنمائی جناب arghish موضوع UniCode در ویندوز 7 مثل XP نیست و باید حتما نصب شود یک را تست این است که درون NotePad یک متن فارسی دریک فایل بنویسید و اگر UniCode نباشد نتیجه را خواهید دید مهمترین بخش شکل ذیل است که بعد از آن یک Restart هم میخواهد :

GSoftware
11-09-2011, 07:04 AM
سلام
من الان نزدیک به دو هفتس که این مشکل ثبت فاکتور رو دارم و تمامی نکاتی رو که شما گفتین مو به مو انجام دادم ولی فکر کنم مشکل از اون قسمت نباشه چون تنظیمات زبان ویندوز من درست عین تنظیمات گفته ی شماست اما باز هم این مشکل حل نمیشه !!
من بیل 39 رو پاک کردم و بیلد 32 رو نصب کردم مشکل حل شد فکر کنم مشکل از بیلد 39 باشه .
در ضمن یه پیشنهاد داشتم :
ما الان برای یه فرد چند تا فاکتور فروش زدیم (که قیمت هر فاکتور متفاوت و طی زمان های متفاوت زده شده) طرف میاد تو فاکتور آخری مبلغ بدهکاری همه فاکتور ها رو میده ما الان نمی تونیم اون مبلغ رو تو فاکتور آخری وارد کنیم که بصورت اتومات از همه فاکتور ها کسر کنه اگه این امکان به نرم افزار اضافه بشه خیلی عالی میشه.
ممنون از زحماتتون.

SSE
11-12-2011, 04:47 AM
سلام
این موضوع بصورت اتوماتیک در نسخه 42.0 حل شده (حتی بدون تنظیم در ویندوز 7) اجازه دهید نسخه 42.0 تست شود برای شما ارسال میگردد ولی اگر خیلی عجله دارید یک پیام خصوصی ارسال کنید تا توضیحاتی برای شما ارائه دهم بعد ارسال نمائیم