PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده ازنرم افزار میم در دو کامپیوتر



رویال95
05-02-2016, 08:35 AM
سلام خسته نباشید من میخواهم نرم افزار میم پایه را در کامیوتر دومم استفاده کنم اما نمیتوانم الان در کامپیوتر اول هست ولی نمیتوانم در لپ تاپم استفاده کنم لطفا راهنمای کنیدبا تشکر

warlock
07-25-2016, 05:37 PM
منم همین طور در مغازه استفاده کردم الانم میخام روی لپ تابم داشته باشمش

ممنون میشم راهنمایی کنید

Responsive
08-14-2016, 08:22 AM
در صورتی که هر دو ویندوزتون یا 64bit و یا هر دو 32bit باشه از لحاظ انتقال back up مشکلی نخواهید داشت اما گرچه میشه از و یندوز 32bit روی 64bit انتقال داد اما برعکس نخواهد شد.
با همان اسم و همان نسخه می توان رو ی بی نهایت سیستم نرم افزار را نصب و استفاده کنید
فقط مورد بالا را رعایت کنید
در صورتی که نرم افزار متوسط داشته قصد ریختن نرم افزار پایه بر سیستم دیگه دارید در صورت داشتن کد فعال سازی نرم افزار پایه می توانید نصب کنید