PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برداشت شرکا در نسخه پایه



ramtin140
12-30-2016, 08:00 PM
سلام ضمن تشکر از نرم افزار بسیار خوبتون
ما در نسخه پایه چطور میتونیم برداشت شرکا رو تعریف کنیم که برداشت هر سهم مشخص بشه؟
ممنون

ramtin140
12-30-2016, 08:16 PM
قبل از آپديت اين امكان رو داشتم به اسم برداشت سرمايه گذاران بود اما در حال حاضر با آپديت به نسخه ٥٢ متاسفانه اين امكان حذف شده
ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد

Responsive
01-03-2017, 12:11 PM
بله این امکان در حال حاضر روی نسخه پیشرفته قرار دارد چو.ن امکانی است که برای حسابدارهای معمولی و کدارای کسب و کار کوچک کمتر استفاده می شود