PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در سود فاکتور فروش



عمران خودمهر
04-14-2017, 12:15 PM
با سلام . زمانی که من در قسمت تنظیمات کد کالا رو تکراری انتخاب میکنم و شروع به وارد کردن کالا و فاکتور میکنم . در زمان گزارش سود فاکتور فروش سیستم خطا سود رو اشتباه محاسبه میکنه . فقط در حالتی که فیلد کالا رو از حالت تکرار در بیارم سود فاکتور درست محاسبه میشه .کسی میدونه باید چطور محاسبه کنم یا تنظیمات خاصی وجود داره ؟

Responsive
04-16-2017, 11:03 AM
سلام . مشکل شما در حال پیگیری است به زودی با شما تماس می گیرم

rezafarissat
04-18-2017, 12:28 PM
با سلام

سود غیر واقعی به من میده؟
شریک دارم در مورد این مشکل خیلی عذاب میکشم.

Responsive
04-22-2017, 01:24 PM
سود شما غیر واقعی نیست باید در مورد کالا و طرفحسااب ها اول دوره ی خود را چک کنید و کاملن دقت کنید که سند ها به ترتیب و به موقع زده شده باشند، موارد بسیاری در به وجود آمدن این مشکل سهیم اند که تنها از مشکل اطلاعات جا به جا شده و نادرست در داخل سندهاست

masoud
05-18-2017, 08:30 AM
سلام
من تازه نرم افزارونصب کردم تا الن چندتا فاکتور زدم که فقط دوتاشو سودش درست داده بقیه مشکل داره
چند بار اجناسی که وارد کردمو بررسی کردم درست بود
مثلا من فروش روزاه ام 2.300000 بوده میزنم سود میده3.200000 یعنی از فروشم بیشتر
لطفا راهنمایی کنید

Responsive
05-22-2017, 05:47 AM
سلام در مورد سود باید خدمتتون عرض کنم باید موارد زیادی را در نظر بگیرید نشان دادن سود نادرست علت های زیادی دارد که باید چک کنید 1. قیمت خرید و فروشی که در اول دوره زدید 2. اینکه شما فاکتور فروش را زودتر از فاکتور خرید زده باشید اینها می تواند مواردی باشد که ایجاد مشکل می کند با اطمینان کامل از قسمت سود و زیان خود استفاده کنید چون در مدت 9 سال تولید این نرم افزار هیچ مشکلی در این باب نبوده و تمام دوستانی که این مشکل براشون پیش اومده با چک کردن سند هایب خود مشکل را یافتند

Responsive
12-04-2017, 07:18 AM
سلام خیر به هیچ عنوان سخت نیست و فقط کافی است وقتی وارد صفحه ی سود و زیان شدین تاریخ را مشخص کنید و اطلاعات رو دریافت کنید. در نسخه ی متوسط به بالا موجود است

karim_m_a
04-17-2018, 09:55 AM
سلام. بعد از خرید نسخه پایه و اون همه زحمتی که برا وارد کردن اون همه اطلاعات کردم بعد دیدم محاسبه سود و زیان داره واقعا نامید شدم از برنامه.حالاهم بعد از مطالعه سایت که نوشتین سود هر فاکتور رو جدا نگاه کنیم که اونم همین مشکل رو منم دارم.سندهامم با دقت نگاه کردم اما مشکلی پیدانکردمhttp://uupload.ir/files/5xtx_untitled_thumb.jpg (http://uupload.ir/view/5xtx_untitled.jpg)

Responsive
11-10-2018, 11:16 AM
سلام در نسخه ی پایه امکان سود و زیان وجود ندارد پس لطفن در نسخه ی پایه هیچ گزارشی به عنوان سود و زیان از نسخه ی پایه دریافت نکنید