PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سود وزيان



noh
01-06-2012, 11:01 AM
باسلام مجدد خدمت دوستان:

يك گلايه : من هنوز جواب درخواستهاي قديم رو نگرفتم وحتي نميدونم كه ايا شدني هستند يا ناشدني . بماند....؟

ولي ميخواستم بدونم مگر هدف اصلي استفاده از نرم افزار مديرت حسابداري جزء دانستن سود وزيان چيز ديگري هست.

ميشه بگين گزارش تفصيلي يا جزي سود و زيان اين نرم افزار كجاست.

ممنون ميشم .

SSE
01-07-2012, 04:01 AM
سلام
از چه نسخه ای استفاده می کنید ؟

noh
01-07-2012, 06:05 PM
سلام :
اين گزينه هارو ندارم
ازسازه 47.1 نسخه پايه استفاده ميكنم

SSE
01-08-2012, 04:00 AM
سلام
در نسخه پایه مطابق شکل فقط محاسبه یک فاکتور فروش قرار دارد و از نسخه متوسط به بعد انواع سود به تفکیک کالا / مشتری / فاکتور/ماخذ سودوزیان/... توزیع شده است.

mdark
11-15-2013, 10:27 AM
سلام
در نسخه پایه مطابق شکل فقط محاسبه یک فاکتور فروش قرار دارد و از نسخه متوسط به بعد انواع سود به تفکیک کالا / مشتری / فاکتور/ماخذ سودوزیان/... توزیع شده است.

در آپدیت جدید این گزینه از بین رفته است و هیچ سودی ارائه نمیکنه !
( قبلا همین گزینه روی ورژن نرم افزار من بود که بعد از 1 مدت تمام سود ها رو اشتباه محاسبه و عدد منفی میداد ، بعد از آپدیت هم پاک شد :) )

این هم تصویر که درخواست کرده بودید :
http://img.ir/fprc.png

SSE
11-18-2013, 03:38 AM
سلام
موضوع را منعکس کردم و تا چند روز آینده نسخه ای برای شما ایمیل خواهد شد که تا رفع مشکل در همین تاپیک ادامه خواهیم داد

SSE
11-20-2013, 04:08 AM
سلام
امروز چهارشنبه نسخه ای به ایمیل شما ارسال شد لطفا تا روز شنبه که توضیحات کامل برای شما ارائه میگردد لطفا نسخه ارسالی را نصب نکنید شماره نسخه به قرار ذیل است :
50.0.0 - 92/08/30

mdark
11-21-2013, 07:59 PM
سلام
امروز چهارشنبه نسخه ای به ایمیل شما ارسال شد لطفا تا روز شنبه که توضیحات کامل برای شما ارائه میگردد لطفا نسخه ارسالی را نصب نکنید شماره نسخه به قرار ذیل است :
50.0.0 - 92/08/30

نسخه رو دریافت کردم
چشم ، بنده منتظر توضیحات هستم

SSE
11-24-2013, 05:43 AM
سلام
ببخشید یک روز تاخیر شد لطفا مرا*ل ذیل را انجام دهید :
1- نرم افزار نسخه جدید را نصب کنید
2- لطفا در بخش فاکتورفروشها به منوی "گزارشات مربوطه" رفته و *الا باید آیکون سود را رویت کنید
3- اگر به شکل ارسالی خودتان نگاه کنید ستون مبلغ کل خالی است در پیوست نمونه شکل خودتان را قرار دادم بعدا خواهم گفت که علت این موضوع چیست شما لطفا روی هر فاکتوری که مبلغ کل آن خالی است در منوی اصلا* رفته و دکمه تائید را بزنید در این *الت باید ستون مبلغ را مشاهده کنید
نکته : اگر روی ستون مبلغ کل کلیک کنید ستونهای خالی در ابتدای فرم قرار می گیرد
4- به منوی سود یک فاکتور رفته و نتیجه را ببینید
لطفا در هریک از بندها که به مشکل برخورد کردید شماره بند و مشکل را اعلام کنید تا راهنمائی کنم

mdark
01-18-2014, 04:15 PM
سلام
ببخشید یک روز تاخیر شد لطفا مرا�*ل ذیل را انجام دهید :
1- نرم افزار نسخه جدید را نصب کنید
2- لطفا در بخش فاکتورفروشها به منوی "گزارشات مربوطه" رفته و �*الا باید آیکون سود را رویت کنید
3- اگر به شکل ارسالی خودتان نگاه کنید ستون مبلغ کل خالی است در پیوست نمونه شکل خودتان را قرار دادم بعدا خواهم گفت که علت این موضوع چیست شما لطفا روی هر فاکتوری که مبلغ کل آن خالی است در منوی اصلا�* رفته و دکمه تائید را بزنید در این �*الت باید ستون مبلغ را مشاهده کنید
نکته : اگر روی ستون مبلغ کل کلیک کنید ستونهای خالی در ابتدای فرم قرار می گیرد
4- به منوی سود یک فاکتور رفته و نتیجه را ببینید
لطفا در هریک از بندها که به مشکل برخورد کردید شماره بند و مشکل را اعلام کنید تا راهنمائی کنم

من نرم افزار ارسالی رو نصب کردم .
فاکتور رو هم تایید کردم و مبلغ کل قابل مشاهده بود
اما باز هم در گزارشات مربوطه آیکون سود نداره

SSE
01-20-2014, 03:57 AM
سلام
یعنی در همین فرم فهرست فاکتورها اگر منوی گزارشات مربوطه را باز کنید سود فاکتور دیده نمی شود ؟

mdark
01-24-2014, 07:54 AM
سلام
یعنی در همین فرم فهرست فاکتورها اگر منوی گزارشات مربوطه را باز کنید سود فاکتور دیده نمی شود ؟

نشون نمیداد
مجددا با ورژنی که برام ایمیل کردید آپدیت کردم و الان داره سود رو نشون میده
تشکر

SSE
01-28-2014, 04:24 AM
سلام
موفق باشید

hasan
02-17-2014, 10:12 AM
hasangh1365@yahoo.com
لطفا برای من هم ارسال کنید

SSE
02-19-2014, 03:39 AM
سلام
نسخه 50.1.1 ارسال شد

iranpg
02-25-2014, 02:42 PM
سلام
از چه نسخه ای استفاده می کنید ؟
مال من اصلان این گزینهارانداردhttp://www.xum.ir/images/2014/02/25/Untitled.gif

SSE
02-26-2014, 03:54 AM
سلام
به بخش فاکتور فروش وارد شوید و در سمت چپ آیکون "گزارشات مربوطه" را باز کنید

ghazni
12-14-2014, 02:22 PM
سلام
من نسخه پایه و ورژن 50.17.0 رو دارم و در قسمت سود فاکتور فروش کاملا اشتباه عمل میکند یعنی جمع فروش کالا را همان سود ناخالص فروش نشان می دهد یعنی عملا سود را محاسبه نمیکند لطفا راهنمایی کنید این هم ایمیل بنده : eng.omidrahmani@gmail.com
http://s5.picofile.com/file/8157215126/Untitled.jpg

SSE
12-14-2014, 03:30 PM
سلام
لطفا کاردکس کالای درون فاکتور شماره 1 را قرار دهید تا بررسی نمایم

ghazni
12-14-2014, 06:35 PM
بگذارید با یک فاکتور آزمایشی به شما نشان دهم
1- ابتدا در قسمت معرفی کالا قیمت خرید کالا را 60000 ریال قرار میدهم.

http://s5.picofile.com/file/8157270468/0.jpg

2- با تعریف موجودی 1 عدد از این کالا فاکتور فروش را برای آن صادر میکنم.

http://s5.picofile.com/file/8157275276/3.jpg

3- گزارش کاردکس این کالا را می گیرم.

http://s5.picofile.com/file/8157270568/1.jpg

4- سود فاکتور فروش را انتخاب میکنم.

http://s5.picofile.com/file/8157270676/2.jpg

باز هم ممنون از راهنمایی شما

SSE
12-16-2014, 04:21 AM
سلام
بررسی و شبیه سازی می کنم و نتیجه را منعکس می کنم

ghazni
12-16-2014, 06:43 AM
ممنون
منتظر هستم

ghazni
12-17-2014, 04:25 PM
همچنان انتظار میکشیم

SSE
12-19-2014, 02:18 PM
سلام
مشکل اعلام شده شما بررسی و شبیه سازی شد در روزهای آتی برای شما نسخه 50.18.0 ارسال خواهد شد

ghazni
12-20-2014, 10:20 AM
ممنونم منتظر هستم

SSE
12-27-2014, 04:47 AM
سلام
لطفا یک ایمیل غیر از جی میل اعلام کنید تا نسخه 50.18.0 برای شما ارسال شود

ghazni
12-28-2014, 03:42 AM
سلام
eng.omidrahmani@yahoo.com

SSE
12-28-2014, 04:34 AM
با سلام
ارسال شد

ghazni
12-28-2014, 08:16 AM
ممنون مشکل حل شد

SSE
12-29-2014, 04:26 AM
سلام
موفق باشید

ghazni
01-07-2015, 04:05 AM
آقا سلام
من نمیدونم چرا برنامه سود بعضی فاکتورها را درست محاسبه نمی کند و به صورت خرده نشان میدهد در صورتی که نه خرید اجناس خرده بوده و نه فروش آن ها ولی بعضی فاکتورها را درست محاسبه می کند. مشکل در کجاست؟

SSE
01-08-2015, 09:49 AM
سلام
باید نمونه برام قرار دهید تا شرایط را شبیه سازی کنم
ممنون

ghazni
01-09-2015, 04:29 AM
این هم نمونه
http://s4.picofile.com/file/8162628442/A.jpg
http://s4.picofile.com/file/8162628468/B.jpg

ghazni
01-13-2015, 09:48 PM
آقا پس چی شد؟؟؟

SSE
01-14-2015, 04:24 AM
سلام
صبر کن برادر حواسم هست (مطمئن باش)

ghazni
01-14-2015, 10:32 AM
یعنی امکان داره بخاطر قیمت خرید های متفاوت بوده باشه - چون میانگین خرید را حساب میکنه برنامه

SSE
01-19-2015, 06:49 PM
سلام
تست شد مبلغ صحیح است احتمالا قیمتهای خرید متفاوت است

ghazni
01-20-2015, 05:53 AM
سلام
من هم تست کردم - برنامه واقعا برای محاسبه سود اشکال دارد

SSE
01-21-2015, 04:16 AM
سلام
در نسخه متوسط طبق شکل پیوست برای یکی از کالاهای فاکتور برنامه را اجرا و شکل را پیوست کنید تا تحلیل و نتیجه را منعکس کنم

ghazni
01-21-2015, 07:09 AM
سلام
من تست کردم محاسبه سود به تفکیک کالاها کاملا درست هست - هر اشکالی هست در محاسبه سود چند کالا با هم در یک فاکتور هست

SSE
01-21-2015, 06:35 PM
سلام
اگر شکلی را ارائه دهید که من بتوانم تحلیل کنم ممنون می شوم

ghazni
01-22-2015, 07:15 AM
سلام
با اینکه بار دوم میشه ولی اشکال نداره
قبلش یه توضیحی بدم - برنامه سود بعضی فاکتورها رو درست حساب میکنه بعضی رو کم و بعضی رو زیاد اصلا فرول خاصی نداره خیلی عجیبه
http://s4.picofile.com/file/8165435576/1.jpg
http://s4.picofile.com/file/8165435642/2.jpg
http://s5.picofile.com/file/8165436950/3.jpg
http://s5.picofile.com/file/8165435784/4.jpg
باز هم تکرار میکنم هیچ فرمول خاصی ندارد یعنی ممکن است در یک فاکتور دیگر مقدار سود مثل این فاکتور نصف محاسبه نشود و کمتر محاسبه شود.

SSE
01-25-2015, 04:13 AM
سلام
ببینم چکار می کنم

ghazni
01-26-2015, 07:31 AM
سلام
ببینم چکار می کنم
سلام
امیدوارم ایندفعه دیگه حل بشه

vahidazizi
02-05-2015, 01:12 AM
با سلام ببخشید محاسبه شما به شکل زیر کدنویسی شده است http://s4.picofile.com/file/8168594142/Untitled.jpg
با تشکر
یا حـــق...

ghazni
02-05-2015, 06:48 AM
با سلام ببخشید محاسبه شما به شکل زیر کدنویسی شده است http://s4.picofile.com/file/8168594142/Untitled.jpg
با تشکر
یا حـــق...
خب حالا من باید چکار کنم من میخوام نرم افزار سود فروش یک فاکتور رو درست و حسابی برای من محاسبه کنه وگرنه دیگه برنامه برای چی میخواستم:(

ghazni
02-09-2015, 05:35 AM
سلام برادر
پس چی شد؟؟؟ بخدا نیاز داریم به یه برنامه درست

ghazni
02-20-2015, 09:12 AM
آقا این تحلیل کردن تموم شدنی نیست؟؟؟ پس چی شد؟ چرا جواب نمیدین؟؟

ghazni
03-16-2015, 11:20 AM
استاد جدی جدی دارین ما رو می پیچونید؟ چرا جواب نمیدین؟