PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغیر نام شرکت



rohammasmoei
01-18-2018, 07:58 PM
سلام
می خواستم ببینم چطور میشه نام شرکت را عوض کرد

Responsive
01-22-2018, 05:01 AM
سلام اگر قفل سخت افزاری ندارید امکان تغییر نام برای شما امکان پذیر نیست

KHEIRI
01-24-2018, 12:33 PM
با سلام و احترام
چگونه باید قفل نرم افزاری را تهیه کرد؟

Responsive
01-30-2018, 03:59 AM
سلام فقط نسخه ی پایه قفل نرم افزاری دارد و نسخه ی متوسط و پیشرفته قفل سخت افزاری دارند