PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بارکد خوان



GSoftware
07-14-2012, 04:16 PM
با سلام و خسته نباشید خدمت تیم پشتیبانی شرکت خوب نوین پندار
سوال اول ) آیا میشه تو نرم افزار میم نسخه پایه از بارکدخوان استفاده کرد ؟
سوال دوم ) هنگام ارتقاء نرم افزار به بیلد های جدید آیا کافیه که آخرین بیلد رو نصب کرد یا باید تمامی بیلد ها رو یک به یک تا آخرین بیلد نصب کرد ؟

SSE
07-15-2012, 05:34 AM
سلام
1- بارکد خوان از نسخه پایه به بالاتر فعال است
2- همیشه آخرین نسخه تمامی عملیات قبلی را انجام میدهد و نیازی به نسخه های قبل تر از آن نیست
در ضمن قبلا شما با طول نام کالا در فاکتورها مشکل داشتید این امر بصورت اتوماتیک در نسخه 49.4.76 گنجانده شده است که پس از طی مراحل تست توسط گروه تست به اطلاع شما رسانیده خواهد شد

GSoftware
07-19-2012, 07:30 AM
سلام و خسته نباشید
نحوه ی استفاده از بارکد خوان (تو نسخه متوسط) در فاکتورها (خرید و فروش) به چه صورتیه ؟ یعنی هنگام زدن فاکتور چطور میشه با استفاده ار بارکد خوان کالایی رو اضافه کرد ؟

SSE
07-21-2012, 02:45 AM
سلام
در صورتیکه در معرفی کالا بارکد کالاهای مورد نظر را تعریف کرده باشید مطابق شکل ذیل می توانید به مد بارکد رفته و پشت سرهم از دستگاه بصورت خودکار استفاده نمائید در ضمن در هنگام معرفی کالا اگر مکان نمای شما روی بارکد کالا باشد با خواندن بارکد بصورت اتوماتیک شماره بارکد در این ستون درج میگردد