PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آمار در انبار و فروشگاه



حامد
09-23-2012, 10:08 AM
با سلام خدمت شما
چگونه می توان یک کالا را وارد انبار کرد و بعد به صورت جزئی وارد فروشگاه کرد و آمار جنس فروخته شده در فروشگاه را گرفت یعنی جنسی که وارد فروشگاه میشود از امار انبار کسر شود .

SSE
09-24-2012, 05:00 AM
سلام
در واقع فروشگاه خود یک انبار محسوب میگردد بنابراین از انبار اصلی یک حواله انبار و برای فروشگاه یک رسید انبار باید صادر می گردد

حامد
09-24-2012, 04:33 PM
با سلام ببینید من میخوام یک فروشنده استخدام کنم میخوام این برنامه را با یه سیستم دیگه شبکه کنم و اون فروشنده به سیستم حسابداری دسترسی نداشته باشه فقط با بارکد خوان فاکتتور فروش بزنه و در عین حال جنس که میخرم وارد انبار میشه ثبت میشه جنسهای هم که از انبار میاد مغازه جای ثبت بشه که در موقع فروش از سیستم انبار کم نشه از سیستم دومی کم بشه یعنی جنسا از انبار وارد سیستم فروشگاه بشه مثل خرید بعد از همون سیستم کم بشه که آمار فروشگاه کاری به انبار اصلی نداشته باشه.
چه کار باید کرد.

SSE
09-25-2012, 07:28 AM
سلام
برای شبکه ای شدن یک نسخه بالای پایه و چند کاربره نیاز است در این حالت شما می توانید برای کاربر دوم محدودیت دسترسی به بخش حسابداری تعیین کنید ولی یک موضوع خیلی مهم است اگر قرار باشد کالا طبق یک سند از انبار وارد انبار مجازی فروشگاه گردد لازم است از انبار صادره و به فروشگاه وارده زده شود شما گفته اید که از انبار صادره نداشته باشد ولی به فروشگاه وارده داشته باشد برای این حالت فقط یک راه بیشتر وجود ندارد و آن اینکه فقط وارده به فروشگاه ثبت گردد که البته برایم این موضوع عجیب است چون خیلی موضوع شبکه ای بودن مفید نخواهد بود

حامد
09-25-2012, 05:59 PM
در مورد انبار ببینید من میخواهم جنسی که به صورت عمده وارد انبار میشود خوب وارد سیستم میشه و وارد موجودی انبار میشه حالا من میخوام تعدای از این کالا را بیارم داخل فروشگاه و تحویل فروشنده بدم چطوری بدون اینکه فاکتور فروش بزنم این جنس از موجودی انبار کم میشه؟
حالا این جنس از انبار کم شده میخوام توی سیستم فروشگاه وارد بشه ووقتی فاکتور فروش صادر میشه من میخوام فقط موجودی فروشگاه را کنترل کنم و کاری به انبار نداشته باشم یعنی جدا باشه چون انبار دست خودمه میدونم چند تا کالا دادم به فروشگاه فقط میخوام موجودی سطح فروش را با فاکتورهای که شب تحویل میده چک کنم اونم به صورت سیستمی بطوری که فاکتور فروش که میزنه از موجودی فروشگاه کم کنه این دفعه ،و من توی سیستم خودم داخل انبار بتونم چک کنم .
من از نسخه متوسط استفاده میکنم چگونه میشود دو کاربره بشه ؟

SSE
09-26-2012, 05:18 AM
سلام
بصورت تیتروار :
- شما با فاکتور خرید بصورت عمده کالاها را وارد انبار اصلی می کنید (موجودی شما مشخص است)
- بصورت سند *واله انبار بصورت خرده کالا از انبار اصلی خارج می شود و از موجودی انبار کسر میگردد
- بصورت سند رسید انبار بصورت خرده کالا به فروشگاه وارد می شود و موجودی در فروشگاه افزایش می یابد
- فروشگاه با فاکتور فروش کالا را فروخته و از موجودی فروشگاه کسر میگردد
چند نکته :
- برای هرتعداد کاربر نیاز به لایسنس است نسخه شما تک کاربره است (با آقای ابراهیمی مذاکره نمائید)
- برای صدور رسید و *واله به نسخه های بالاتری نیاز دارید ولی یک راه *ل موقتی این است که برای خروج از انبار فاکتور فروش مجازی بزنید و برای ورود به فروشگاه فاکتور خرید مجازی تا نیازی به نسخه های بالاتر نباشد واینطوری موجودی دو انبار شما تراز باشد