PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در اجرای برنامه



khademiadel
04-26-2013, 07:47 PM
با سلام
من نسخه متوسط را دارم استفاده میکنم . جدیدا" وقتی برنامه برای اولین بار اجرا میشود پیغام " برنامه در حال بارگذاری در حافظه است ....." ظاهر شده و برنامه اجرا نمیشود . بعداز کلیک دوباره برروی آیکون میم در دستکتاپ برنامه اجرا شده ولی پیغام از روی صفحه محو نمیشود و باعث دردسر در ورود اطلاعات و کار با برنامه است چکارکنم ؟ البته برنامه را uninstall و دوباره نصب کردم ولی مشکل حل نشد !

SSE
04-27-2013, 03:13 AM
سلام
در هنگام خطا یک عکس از Desktop قرار دهید تا راهنمائی شوید

arghish
04-27-2013, 04:47 AM
این ایراد برای من هم در هفته دو سه بار روی میدهد. برنامه برای بار اول اجرا نمیشود و در روی لوگو گیر میکند. وقتی برای بار دوم برنامه را اجرا میکنی برنامه اجرا میشود ولی لوگوی برنامه قبلی که باز نشده بود همچنان روی صفحه میماند.
فکر کنم این ایراد از اس کیو ال سرور باشه که برنامه نمیتونه به اطلاعات آن دسترسی داشته باشه. . این ایراد روی ویندوز 7 بوجود میاید. با یکبار رستارت سیستم همه چیز درست میشود.

SSE
04-28-2013, 03:08 AM
با سلام
موضوع را به تیم فنی منعکس خواهم کرد تا موضوع بررسی گردد

khademiadel
04-30-2013, 06:44 AM
اشکال مطرح شده در ویندوز xp هم وجود دارد !

SSE
05-01-2013, 02:55 AM
سلام
برای دوستانی که نسخه 98 به بعد را دارند اگر مشکل حل شده است لطفا موضوع را اعلام نمایند در نسخه 98 این مشکل فعلا مشاهده نشده است

arghish
05-01-2013, 05:57 AM
جالب اینکه در روی ویندوز 8 من چنین مشکلی را ندیدم. و جالبت از آن اینکه تو قسمت توضیحات فاکتور که برای نوشتن دارای باگ بود در ویندوز 8 اصلا چنین باگی دیده نمیشود.
تو نسخه های اولیه نرم افزار چنین موردی را نداشتم من الان از نسخه 49.0.93 استفاده میکنم. این ایراد را نشون میده.. نمیدونم دوستان دیگه از چه نسخه ای استفاده میکنن
نسخه 98 را میشود از پشتبانی گرفت؟

و یک مسئله کلی:
بهتره یک دستی به سر و وضع و نمای اصلی سایت بکشین. صفحه اصلی سایت بسیار کسل کننده شده.. هیچ تغییری نداشته.. یا بعضی بخشها خالی است.. مثلا تو قسمت اول سایت گزینه آپدیت وجود داره در حالیکه وقتی وارد اون بخش میشی پر از خالی است!!!

SSE
05-04-2013, 03:53 AM
با سلام
من خیلی تست کردم در نسخه 98 ظاهرا مشکل وجود ندارد در مورد به روز شدن آخرین ورژن در سایت با اجازه مدیر است ولی بصورت ایمیلی و موردی ارسال میشود

SSE
05-04-2013, 03:54 AM
سلام
درمورد ظاهر سایت موضوع را منعکس خواهم کرد
با تشکر

arghish
05-25-2013, 06:40 AM
سلام.
متاسفانه هنوز همون ايراد تو نسخه جديد هم هست. برنامه روي لوگو گير ميكنه. امروز دو بار اين اتفاق افتاد. نسخه 99 را دارم.
ويندوز هم ايكس پي.
روي 7 هم يكبار اتفاق افتاد . ويندوز ايكي پي نصب كردم. روي اين ويندوز هم هست

و يك مورد مهم ديگر:
قبلا وقتي تو فاكتور خريد از منو انتخاب كالا وارد قسمت معرفي كالا كه ميشدي مستقيما به بخش معرفي گروههاي اصلي و فرعي كالا وارد ميشد كه ميتوانستي چنانچه اقلام جديدي خريده اي از آنجا ثبت و به داخل فاكتور خريد برگشت. حال در نسخه جديد ظاهرا اين مورد تغييراتي داشته به اين ترتيب كه مستقيما به بخش معرفي كالا ميرود. چانكه بخواي اقلام جديدي را وارد كني كه در ليست كالاها نباشد بايد فاكتور را بست به بخش معرفي گروههاي اصلي و فرعي رفت. از آنجا دوباره بايد به بخش صدور فاكتور خريد برگشت. اين تغييرات بسيار آزار دهنده است. كار با نسخه قبلي بسيار راحت و بي دردسر بود. لطفا تو نسخه جديد از اعمال اين تغييرات چشم پوشي كنيد.

SSE
06-17-2013, 02:49 AM
سلام
موضوع تعریف مستقیم کالا و گروه کالا در فاکتور در نسخه 103 مجدد اضافه شد

arghish
06-17-2013, 07:52 AM
ممنون كه به نظرات كاربران اهميت ميدهيد.
آيا نسخه جديد را براي تست ميشه دريافت كرد؟

SSE
06-18-2013, 05:02 AM
سلام
بعد از تست کلی برای شما ارسال خواهد شد

icec
08-20-2013, 03:02 PM
با سلام من رمز ورود به سیستم رو فراموش کردم چطور میشه بازیابیش کنم؟؟؟

SSE
08-31-2013, 03:11 AM
سلام
مشکل را درنسخه های بالای 106 کلا برطرف شده است