PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در بانک اطلاعاتی



robin84
11-17-2013, 02:39 PM
با سلام
نرم افزارو تازه نصب کردم
وقتی اجرا می کنم این پیغام میاد

database 'tick' already exists

چی کار باید بکنم?
چند بار هم از اول نصب کردم
یک بار هم ویندوز عوض کردم

SSE
11-18-2013, 03:41 AM
سلام
لطفا در بخش نرم افزارهای نصب شده در ویندوز اس کیوال سرور را حذف کنید نیازی به نصب ویندوز نیست اگر مشکلی بود لطفا اعلام کنید تا بیشتر راهنمائی کنم

mohammadali1985
01-08-2014, 07:28 PM
سلام
من بعد از ویروس یابی سیستم

وقتی که برنامه را اجرا میکنم با این اخطار مواجه میشوم

database 'tick' already exists

SSE
01-11-2014, 04:08 AM
سلام
شما قبلا برنامه را در مسیر دیگری نصب کرده بودید و نرم افزار از بانک اطلاعاتی قبلی شما می خواهد استفاده کند اگر داده های قبلی برای شما مهم نیست می توانید از کنترل پانل و بخش
Add Remove Programms
اس کیو ال را پاک کنید برنامه میم در هنگام اجرا مجدد ا" بانک اطلاعاتی جدید شما را ملاک قرا میدهد اگر لازم میداند یک شکل برای شما قرار دهم