PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف فرعی و اصلی



rain
03-02-2014, 06:39 AM
با سلام
خواستم بدونم در نسخه پایه چگونه می تونم اصلی و فرعی رو پاک کنم پاک نمیشه .

SSE
03-05-2014, 07:05 PM
سلام
اگر درون یک گروه فرعی هیچ کالائی وجود نداشته باشد می توانید فرعی را حذف کنید و اگر درون یک اصلی هیچ فرعی نباشد می توانید اصلی رانیز حذف کنید

doorall
02-11-2018, 05:30 AM
سلام
اگر درون یک گروه فرعی هیچ کالائی وجود نداشته باشد می توانید فرعی را حذف کنید و اگر درون یک اصلی هیچ فرعی نباشد می توانید اصلی رانیز حذف کنید

ممنون
عالی بود