PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب دوباره



aminbazdar
04-04-2014, 07:44 PM
سلام من نرم افزار اشتباهی پاک کردم دوباره اومدم نصب کنم نصب شد ولی موقع اجرا این ارور میده مشکل از کجاست

SSE
04-05-2014, 03:22 AM
سلام
لطفا در بخش Add / Remove Programs File اس کیو ال سرور را پاک کنید با اجرای مجدد دوباره برنامه عملیات اتصال بانک را انجام خواهد داد اگر مشکل داشتید اعلام کنید تا برایتان عکس قرار دهم

aminbazdar
04-05-2014, 04:28 AM
سلام خسته نباشید هرچی اسکیو سرور بود پاک کردم ولی باز همین مشکل داره امکان داشته باشه عکس بزارید ممنون میشم

SSE
04-05-2014, 09:59 AM
سلام
در کنترل پانل مشابه شکل اقدام نمائید :

aminbazdar
04-05-2014, 01:40 PM
سلام و خسته نباشید مشکل حل شد مرسی

SSE
04-07-2014, 02:47 AM
با سلام
موفق باشید