سلام خسته نباشید من برنامه نصب کردم و بعد که میخوام وارد برنامه بشم یک ایکن باز میشه که نوشته برنامه در حال برگذاری است بعد یک ایکن دیگه میاد که نوشته asr100.لطفا راهنمایی کنید
سلام خسته نباشید من برنامه نصب کردم و بعد که میخوام وارد برنامه بشم یک ایکن باز میشه که نوشته برنامه در حال برگذاری است بعد یک ایکن دیگه میاد که نوشته asr100.لطفا راهنمایی کنید
با سلام
بنده نسخه پایه را نصب کردم و این مشکل را دارم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
سلام
منظورم شماره نسخه است مثلا 50.1.0
سلام
من هم همین مشکل رو دارم. زمانی که برنامه رو اجرا میکنم, برنامه باز نمیشه و فقط یه پیام میده که داخلش نوشته: ASR100
نسخه برنامه: پایه
سطح برنامه: 1 (level 1)
سیستم عامل: win 8.1 32bit
اگه اطلاعات بیشتری از برنامه لازم دارید (مثل شماره نسخه) لطفا راهنمایی کنید از کجا باید به شما اون اطلاعاتو بدم
ممنون
سلام
پیام ASR101 نشان دهنده این است که برنامه در مسیر نصب شده دسترسی Full ندارد لطفا Permission کامل را برای فولدر برنامه نصب شده فراهم نمائید پیش فرض 8 دسترسی سختگیرانه برای فولدرهای C: هستند برنامه هنوز کامل اجرا نشده بعد از اجرا در پائین صفحه و سمت راست نسخه برنامه مشاهده می شود
با سلام من هم دچار این مشکل شدم ویموز8.1
64بیتی نسخه نرم افزار50.17.0 هستش در پنجره باز شده asr000 رو نشون میده
سلام
روی فولدر برنامه میم نصب شده قرار بگیرید و دکمه Properties را انتخاب کنید و مطابق شکل ذیل امنیت دستری Full را تعیین کنید :
سلام خسته نباشید
من هم همین مشکل رو دارم. زمانی که برنامه رو اجرا میکنم, برنامه باز نمیشه و فقط یه پیام میده که داخلش نوشته: ASR100
نسخه برنامه: پایه
سیستم عامل: win 8 4bit