به انجمن خوش آمدید
+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 3 1 2 3 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23
  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2014
    نوشته ها
    1

    مشکل در ورود به برنامه

    سلام خسته نباشید من برنامه نصب کردم و بعد که میخوام وارد برنامه بشم یک ایکن باز میشه که نوشته برنامه در حال برگذاری است بعد یک ایکن دیگه میاد که نوشته asr100.لطفا راهنمایی کنید

  2. #2
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    401
    سلام
    نسخه ای که نصب شد چند بود ؟

  3. #3
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2014
    نوشته ها
    1
    با سلام
    بنده نسخه پایه را نصب کردم و این مشکل را دارم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر

  4. #4
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    401
    سلام
    منظورم شماره نسخه است مثلا 50.1.0

  5. #5
    سلام
    من هم همین مشکل رو دارم. زمانی که برنامه رو اجرا میکنم, برنامه باز نمیشه و فقط یه پیام میده که داخلش نوشته: ASR100
    نسخه برنامه: پایه
    سطح برنامه: 1 (level 1)
    سیستم عامل: win 8.1 32bit
    اگه اطلاعات بیشتری از برنامه لازم دارید (مثل شماره نسخه) لطفا راهنمایی کنید از کجا باید به شما اون اطلاعاتو بدم
    ممنون

  6. #6
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    401
    سلام
    پیام ASR101 نشان دهنده این است که برنامه در مسیر نصب شده دسترسی Full ندارد لطفا Permission کامل را برای فولدر برنامه نصب شده فراهم نمائید پیش فرض 8 دسترسی سختگیرانه برای فولدرهای C: هستند برنامه هنوز کامل اجرا نشده بعد از اجرا در پائین صفحه و سمت راست نسخه برنامه مشاهده می شود

  7. #7
    با سلام من هم دچار این مشکل شدم ویموز8.1
    64بیتی نسخه نرم افزار50.17.0 هستش در پنجره باز شده asr000 رو نشون میده

  8. #8
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    401
    سلام
    روی فولدر برنامه میم نصب شده قرار بگیرید و دکمه Properties را انتخاب کنید و مطابق شکل ذیل امنیت دستری Full را تعیین کنید :
    تصاویر پیوست شده

  9. #9
    سلام خسته نباشید
    من هم همین مشکل رو دارم. زمانی که برنامه رو اجرا میکنم, برنامه باز نمیشه و فقط یه پیام میده که داخلش نوشته: ASR100
    نسخه برنامه: پایه
    سیستم عامل: win 8 4bit

  10. #10
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    401
    سلام
    عملیات را مشابه پست 8 انجام دهید و اگر مشکل حل نشد یک تصویر قرار دهید تا راهنمائیی مناسب انجام شود
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahidb369 نمایش پست ها
    سلام خسته نباشید
    من هم همین مشکل رو دارم. زمانی که برنامه رو اجرا میکنم, برنامه باز نمیشه و فقط یه پیام میده که داخلش نوشته: ASR100
    نسخه برنامه: پایه
    سیستم عامل: win 8 4bit


 

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
اکنون ساعت 02:10 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) می باشد.