به انجمن خوش آمدید
+ پاسخ به موضوع
صفحه 2 از 4 نخستنخست 1 2 3 4 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 34

موضوع: نسخه جدید

  1. #11
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    نوشته ها
    16
    من برای نسخه جدید تماس گرفتم
    گفتن میذاریم روی سایت ...
    ولی الان خیلی وقته گذشته و خبری نشده
    ورژن من قدیمی بود که از این دوستمون از کاربران انجمن 1 فایل آپدیت گرفتم . در حال حاضر ورژن 49.0.99 هست که توی بخش سود و زیان و چند جا دیگه نقص داره ..

    این روش که توی انجمن شما میگید باید از شرکت آپدیت رو بگیریم ، و زنگ میزنیم شرکت میگن میذاریم توی سایت روش خوبی نیست و فقط الاف کردن مردم هست
    از نظر نرم افزاری میتونید 1 دکمه آپدیت بذارید ، هروقت آپدیت جدید اومد یوزر چک کنه و خودکار آپدیت کنه ( مثل تمام نرم افزارها ) یا اگه امکان این کار نیست ، حداقل وقت مردم رو نگیرید و بذارید روی سایت .

  2. #12
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    401
    سلام
    ایمیل بدهید برایتان ارسال کنم

  3. #13
    لطفا برایم ایمیل کنید
    arghish@gmail.com
    یا
    qara_gile@yahoo.com

    ممنون

  4. #14
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    401
    با سلام
    نسخه 50.0.0 ارسال شد

  5. #15
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    نوشته ها
    16
    نقل قول نوشته اصلی توسط SSE نمایش پست ها
    با سلام
    نسخه 50.0.0 ارسال شد
    لطفا برای من هم ارسال کنید
    email
    maysam.taran
    @
    gmail
    .
    com

  6. #16
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    401
    نقل قول نوشته اصلی توسط mdark نمایش پست ها
    لطفا برای من هم ارسال کنید
    email
    maysam.taran
    @
    gmail
    .
    com
    سلام
    نسخه 50.0.0 ارسال شد

  7. #17
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    نوشته ها
    16
    نقل قول نوشته اصلی توسط SSE نمایش پست ها
    سلام
    نسخه 50.0.0 ارسال شد
    دست شما درد نکنه
    ولی میشه بگید این چه نوع نرم افزاری هست که صورت سود و زیان نداره
    حتی سود یا زیان 1 فاکتور فروش رو هم به صورت تکی نمیده ( تو ورژن قدیمی داشت که به مشکل خورده بود )
    الان این نرم افزار فقط کار 1 برنامه انبار داری رو میکنه ؟؟غیر از اینه ؟
    اگه سود و زیان داره و من بلد نیستم و ندیدم اگه امکان داره راهنمایی کنید ! ( قبلنا 1 دکمه داشت سود فاکتور ، ولی الان چشمون درومد پیداش نکردیم )

  8. #18
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    401
    سلام
    نسخه شما پایه است تا نسخ بالاتر

  9. #19
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    نوشته ها
    16
    نقل قول نوشته اصلی توسط SSE نمایش پست ها
    سلام
    نسخه شما پایه است تا نسخ بالاتر
    اول اینکه من نسخه پایه ورژن قدیمی تر رو نصب کرده بودم داشت ، الان آپدیت شده نداره
    تو اون نسخه که خودم داشتم اوایل درست کار میکرد ، بعد تو محاسبات به مشکل برمیخورد ... سود اشتباه میداد
    اگه نتونستید مشکل رو حل کنید توی ورژن های جدیدتر و زدید حذفش کردید ، به گردن نسخه نرم افزار نندازید ..
    در ضمن ، نمایش سود 1 فاکتور از بدیهی ترین و پایه ای ترین امکانات هست که هر نرم افزار حتی پایه و ابتدایی هم باید اون رو داشته باشه که فکر کنم نرم افزار های رایگان هم دارن ، ولی نرم افزار شما نداره :|

  10. #20
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    401
    سلام
    از اول هم قرار نبود انواع سود در نسخه پایه باشد آن نسخه آپدیت که سود داشت اشتباها منتشر شده بود به نظر شما برنامه 16 هزار تومانی با برنامه 100 هزارتومانی یک قابلیت باید داشته باشد در ضمن در خصوص موضوعات از نوع قابلیت حسابداری لازم است در تالار مربوطه مطرح شود
    ویرایش توسط SSE : 11-09-2013 در ساعت 05:36 AM


 

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
اکنون ساعت 11:44 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) می باشد.